MENU

14:03
Весело й цікаво пройшов День захисту дітей у пришкільних таборах

Сьогодні – день особливий. Перше червня – це не тільки перший день літа, це і прекрасне свято дитинства, радості та надії – День захисту дітей. Щоб це повною мірою відчули учні, які відвідують табори відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів району, педагогічні працівники ретельно продумали програму святкового дня і спланували його так, щоб він видався цікавим та багатим на приємні несподіванки, щоб у ході проведення різноманітних заходів кожна дитина могла проявити свої вміння, здібності і таланти та отримати масу позитивних емоцій. Так, у таборі відпочинку "Світанок" на базі Бугаївського НВК було організовано конкурсно-розважальну програму "Хай завжди лунає дитячий сміх", у таборі "Ровесник" Липчанівського НВК – ігрову програму "Табір – територія радості". Вихованці Капитолівського "Журавлика" стали учасниками розважальної програми "Спритні, вправні та сміливі" та конкурсу малюнків на асфальті "Світ очима дітей", вони також створювали  арт-малюнок "Діти єднають Україну" та демонстрували свої уміння виготовляти роботи у техніці "квілінг". У пришкільному таборі "Сонечко" у Левківці пройшов конкурс "Караоке" та спортивний марафон.  

У таборі відпочинку на базі Студенокського НВК учні початкових класів мали можливість зобразити на асфальті свої враження під тематикою "Чудеса,які я бачив".  Учні середніх класів були задіяні в квесті під девізом "У пошуках пригод". Для всіх дітей, що тут відпочивають, був проведений виховний захід "Моє дитинство золоте". Дітям розповіли про їхні права, вчили правильно реалізовувати їх завдяки практичним ситуаціям та казковим героям, які були присутні на святі. Чудовий подарунок  зробив колишній випускник цього навчального закладу Гаврищук Артем, який порадував своїм виступом з мильними бульбашками та подарував кожній дитині фігурку з повітряних кульок.

Протягом дня в таборах лунали дитячі мелодії та пісні, було весело і гамірно. Учні грали в ігри, змагалися, розважалися та раділи початку літа. Сподіваємося, що сьогоднішнє свято їм запам'ятається надовго.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 683 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar