MENU

15:44
Весняні поради для ізюмської громади

Під час планової наради, в якій взяли участь керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міськвиконкому та голови квартальних комітетів було порушено сім поточних питань. Зокрема, йшлося про стан розрахунків за комунальні послуги. Директор міськтепломережі Костянтин Рєпкін повідомив, що в березні рівень оплати споживачів за тепло склав 85,5 відсотка. Це дещо краще, ніж у лютому. Хоча борг населення перед підприємством лишається значним - понад вісім мільйонів гривень. Керівник тепломережі повідомив, що у зв’язку із підвищенням температури є пропозиція завершити опалювальний сезон.
Про організацію весняних толок розповів начальник УЖКГ Григорій Пивовар. За його словами, 16 квітня для проведення всеукраїнської толоки буде залучено як трудові, так і матеріальні ресурси. Основний обсяг робіт з упорядкування території міста планується завершити до 23 квітня.  
Про результати виконання заходів, спрямованих на перейменування вулиць міста, інформацію надав заступник міського голови Володимир Мацокін. Він, зокрема, зазначив, що відповідно до Закону України про декомунізацію змінено назви 49 вулиць, один проспект, 28 провулків, 12 в’їздів, 10 проїздів і дві площі. Нині міська влада, підкреслив посадовець, вирішує питання встановлення відповідних табличок на топонімічних об’єктах.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 496 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar