MENU

23:49
«Ветерани Ізюмщини» - срібні призери турніру на Кубок пам’яті С.Л. Габрієлова !

27 березня на стадіоні «Локомотив» м. Куп’янськ пройшов ХІ турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті головного редактора газети «Франт», гравця ФК «Спартак» Сергія Львовича Габрієлова.

До Куп’янська завітали команди з Ізюмського, Зміївського, Дворічанського районів і місцеві футболісти. 

Ігри проходили за коловою системою. Наші гравці провели 3 гри з кожним суперником.

У першому протистоянню наша команда зустрічалась з футболістами Дворічанського району. Після вдалого першого тайму, який закінчився для нас з приємним рахунком 2 : 0 і великою перевагою за грою, у другому таймі наші гравці розслабились, повіривши в свою перемогу. Наша команда пропустила швидкі контратаки суперників. Також вплинуло вилучення нашого голкіпера за гру руками за межами карного майданчика. Тому підсумковий рахунок 3 : 4 на користь дворічан.

В другій грі турніру з командою Комсомольська «Ветерани Ізюмщини» були більш налаштовані на результат. Нашим гравцям вдавалось все задумане. Проходили зразкові комбінації в один дотик. Футболістам з Комсомольського нічого не залишалось, як капітулювати з розгромним рахунком 5 : 2.

Заключна гра з місцевою командою з Куп’янська повинна була розставити всі крапки над і. Нашу команду влаштовувала лише перемога, щоб підтвердити звання двічі переможця цього турніру. Перший тайм завершився з рахунком 2 : 0 на користь куп’янчан. В таймі другому гравці з Куп’янська розвинули свою перемогу до розгрому 4 : 1. Здавалось, що гра так і завершиться тріумфом куп’янчан, але наші футболісти були категорично не згодні з цією ситуацією. За 5 хвилин до завершення матчу «Ветерани Ізюмщини» зробили майже неможливе, забивши 3 м’ячі у ворота суперника, і фінальний свисток рефері пролунав після відмінної комбінації нашої команди, де ми мали забивати 5-й переможний м’яч. Але не судилося - нічия 4 : 4 і кубок, після дворічного перебування в Ізюмському районі, переходить до господарів турніру. «Ветерани Ізюмщини» стали срібними призерами, а команда з Комсомольського третя.

На церемонії закриття змагань грамотами і цінними подарунками були нагороджені представники команд-учасниць, кращі гравці з кожної команди. У складі «Ветеранів Ізюмщини» кращим гравцем було визнано Олександра Вороніна, а Альберт Воротиленко став кращим гравцем турніру.
Вітаємо нашу команду з другим місцем, хоча сяяння кубка було так до нас близько!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 377 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar