MENU

15:16
Ветеранська організація ІКХП відзначила своє 15-річчя

В актовій залі Ізюмського комбінату хлібопродуктів зібралися ветерани колишніх хлібоприймальних підприємств – Ізюмського і Закомільського, – які свого часу ввійшли до складу КХП, та ветерани самого комбінату.

Урочисті збори відкрила голова ветеранської організації підприємства, колишній його директор упродовж 13 років (з 1989 року по 2002 рік) Ганна Склярова. Вона запросила до слова нинішнього керівника комбінату Вісхана Ісламова, який працює на підприємстві з початку його будівництва (1984 р.),  спочатку – головним інженером, потім – директором.

Вісхан Алавдійович розповів про здобутки комбінату, про його працьовитих людей, перспективи розвитку. Він привітав ветеранів з 15-річчям їхнього осередку та пообіцяв і в подальшому піклуватися про старше покоління як піклується тепер.

З ювілеєм ветеранську організацію комбінату хлібопродуктів привітав голова районної ради ветеранів Іван Гончаренко. Він розповів про історію її створення, висловив щиру вдячність Вісхану Ісламову за його батьківське відношення не лише до ветеранів свого підприємства, а й всього району як депутата обласної ради.

З вітанням також виступила голова Капитолівського осередку ветеранів Валентина Плиска та інші У виступах йшлося про становлення комбінату, ветеранів-будівничих, звучали подяки керівництву підприємства за турботу і допомогу.

Бадьорого святкового настрою учасникам урочистостей додали виступи ветеранського хорового колективу с. Капитолівка "Журавушка". Ветерани спілкувалися між собою, згадували роки праці на комбінаті, співали улюблених пісень.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 573 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar