MENU

17:53
Відбулася чергова зустріч з бійцями АТО

20 травня було проведено міськрайонне засідання групи взаємодопомоги з демобілізованими, які воювали в зоні антитерористичної операції на сході України.

У засіданні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації В.Лесик, заступник міського голови з гуманітарних питань В.Мацокін, голова громадської організації ветеранів АТО Ізюмщини В.Смоляров, директори районного і міського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, керівники районних служб.

Під час роботи групи взаємодопомоги розглядалося чимало важливих питань. Зокрема,  начальником управління Держгеокадастру в Ізюмському районі Наталією Ревенко були надані роз’яснення стосовно оформлення земельних ділянок, на безоплатне отримання у власність яких мають право учасники АТО,  начальник медичної частини центральної міської лікарні О.Широкий та лікар сімейної медицини І.Дрозд розповіли про забезпечення учасників бойових дій медичними послугами, в тому числі зубопротезування. Також в ході робочої зустрічі обговорювалися питання щодо порядку оформлення пільг, виділення матеріальної допомоги, оздоровлення тощо.

Наступне засідання групи взаємодопомоги відбудеться 23 червня 2016 року. Якщо Ви бажаєте отримати відповідь на якесь питання, звертайтеся за  телефоном: 2-11-29 до  Ізюмського районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 359 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar