MENU

11:21
Відбувся семінар з енергоефективності

Найбільш гострими питаннями на сучасному етапі розвитку держави є проблеми стабільного енергозабезпечення та ефективного використання енергоресурсів, від вирішення яких значною мірою залежить рівень економічного і соціального розвитку суспільства. Саме про це йшла мова на семінарі з енергоефективності, який відбувся сьогодні у великій залі засідань райдержадміністрації. Ініціатором проведення семінару за темою «Впровадження енергоефективних заходів та відбір проектів в житлових будівлях» виступив Український союз промисловців і підприємців.

У залі були присутні голови сільських рад, представники ОСББ, районні та міські управління, відділи, організації, комунальні установи міста Ізюм, активні громадяни міста та району. Президію семінару очолювали: голова районної державної адміністрації Любов  Шамрай, голова районної ради Сергій Дуванський, заступник Ізюмського міського голови Костянтин Петров.

Помічник голови Комісії розвитку, енергетики та енергозбереження УСПП Костянтин Єремчук представив етапи впровадження проектів з енергозбереження для населення та ОСББ, ефективність заходів з комплексної санації будівлі, облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання теплової енергії, встановлення енергозберігаючих вікон, дверей, проведення робіт з теплоізоляції (зовнішніх стін, покрівель, горищ, фундаментів та підвальних приміщень). Доповідачем було наголошено, що в залежності від впроваджених заходів українські родини можуть майже вдвічі зменшити рахунки за спожиті комунальні послуги.

Також під час семінару були представлені вітчизняні виробники: сухих будівельних сумішей для системи утеплення, облицювання, гідроізоляції ANSERGLOB; Український виробник енергозберігаючих вікон STEKLOPLAST, Український виробник високоефективних енергозберігаючих  освітлювальних приладів корпорація «Ватра».

Керівником Ізюмського відділення «Ощадбанк» Інною Бобух була надана інформація та роз’яснення щодо кредитування заходів державної програми  «Державна підтримка термомодернізації житлових будівель в Україні».

Більше фото тут !

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 364 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar