MENU

11:14
Військово-патріотичне виховання молоді

З метою військово-патріотичного виховання молоді, формування високої патріотичної свідомості, національної гідності 08 травня 2015 року управлінням молоді та спорту Ізюмської міської ради в приміщенні ФОК «Донець» був проведений регіональний турнір з боксу та спортивні змагання з різних видів спорту серед вихованців ДЮСШ «Донець» та учнів Ізюмського професійного ліцею на спортивних спорудах міста присвячені 70-й річниці завершення Другої світової війни.

08 травня 2015 року в міському парку відпочинку, біля пам’ятника героям, загиблим в боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини відбувся мітинг пам’яті загиблих у Другій світовій війні в День пам’яті та примирення. У заході взяли участь керівники відділів виконавчого комітету, управлінь Ізюмської міської ради та керівники комунальних підприємств міста, депутати Ізюмської міської ради, учні ЗОШ № 4.

09 травня 2015 року на горі «Крем’янець» біля пам’ятника Скорботної матері відбувся мітинг та жалобна панахида по загиблих в роки Другої світової війни, траурна літургія. Під час заходу лунали пісні воєнних років, учні читали вірші на патріотичну тематику.

Відділом освіти Ізюмської міської ради в навчальних закладах міста розпочата та проводиться акція милосердя «Вдячні нащадки пам’ятають» (зустрічі з ветеранами Другої світової війни). Організовано створення електронних збірок «70 кроків до Перемоги» (творчі роботи дітей: вірші, твори, статті, розробки екскурсійних маршрутів по місцях бойових дій, інтерв’ю ветеранів). 10 та 11 травня проведений конкурс малюнків на асфальті: «За мир у всьому світі – це значить за життя».

 

 

источник city-izyum.gov.ua

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 384 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar