MENU

12:42
Віримо, що єдність України навіки залишатиметься непорушною

Майдан Незалежності – це потужна точка енергії нашого народу, де встигли відчути все: радість, безвихідь, горе, біль, гордість і повагу. На Майдані українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи, довели, що Україна - одна велика родина, яка готова до кінця боротися за свої ідеї. 

Такими словами та переглядом відеокліпу "Переведи мене через Майдан" розпочався тематичний вечір, присвячений Дню Гідності і Свободи, який 21 листопада відзначається в Україні.

У залі районного Будинку культури зібралися представники ізюмської громади, серед яких були і учасники подій на Майдані, і учасники АТО. Звучали хвилюючі виступи очевидців буремних подій, зворушливі твори відомих місцевих поетів та юних поетів-початківців.

"Нам треба зробити все, щоб Україна відбулася такою, про яку мріяли ті хлопці, що назавжди залишилися на Майдані, і за яку віддали свої життя українські патріоти в зоні АТО", - зазначив у своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Василь Лесик.

Пам’ять Героїв Майдану, солдатів неоголошеної війни, що загинули за світле майбутнє України, присутні вшанували хвилиною мовчання.Завершився вечір побажаннями миру та віри в щасливе майбуття нашої держави.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 528 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar