MENU

12:02
ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ГОЛОВНОГО ФІНАНСОВОГО ДОКУМЕНТА НА 2016 РІК

Порядок денний сьогоднішнього пленарного засідання ІІІ сесії районної ради VII скликання містив понад сорок питань.

Першими депутати розглянули питання,

пов’язані з головним кошторисом району. Було затверджено звіт  про виконання Ізюмського районного бюджету за 2015 рік та внесено зміни до цьогорічного районного бюджету.

Зокрема, видаткову частину районного бюджету збільшено на 868484 грн. за рахунок розподілу вільного залишку коштів загального фонду, що створився на початок року. Частину зазначених коштів спрямовановідділу освіти райдержадміністрації для проведення ремонтів електромережі Левківської ЗОШ І-ІІІ ст., внутрішніх туалетів Липчанівського НВК,  котельні Куньєвського НВК, Студенокського НВК та на підключення 5-ти навчальних закладів до мережі Інтернет за швидкісними каналами зв’язку з метою забезпечення належної підготовки учнів до ЗНО та управлінню соціального захисту населення РДА на виконання Програми соціального захисту населення Ізюмського району, в тому числі для здійснення відшкодування автоперевізникам за фактично понесені збитки, пов’язані з безкоштовним перевезенням пільгових категорій населення та надання підтримки організації ветеранів.

Також виділено кошти на капітальний ремонт споруди Студенокського СБК (210000 грн.), на придбання стільців та українських жіночих костюмів Для Червонооскільського СБК (86080 грн.).

За рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету (451307 грн.)  майже 265 тис. грн. буде спрямовано на придбання комп’ютерної техніки з метою оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів району, 120 тис. грн. – для встановлення металопластикових вікон уЧервонооскільському НВК та будуть вирішені інші освітянські проблеми.

Також на сьогоднішньому сесійному засіданні депутати надали дозвіл на співфінансування з районного бюджету проекту "Будівництво системи водопостачання в селі Діброва", який буде реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у поточному році. Було вирішено виділити за рахунок вільних залишків майже 370 тис. грн., що становить 10% від загальної вартості проекту.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 562 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar