MENU

17:08
Внесено зміни до районного бюджету на поточний рік

На пленарному засіданні позачергової VІІ сесії районної ради VІІ скликання 13 липня депутатським корпусом внесено зміни до головного фінансового документу району на поточний рік.

В черговий раз велику увагу приділено освіті. Зокрема, за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, на 1,4 млн. грн. збільшено доходи та видатки спеціального фонду районного бюджету на придбання шкільних автобусів та на 700 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету для поповнення та оновлення існуючого парку шкільних автобусів та їх обладнання пристроями супутникової навігації та відеореєстрації.

З районного бюджету на потреби освітянської галузі виділено близько 462 тис. грн. Ці кошти буде спрямовано на проведення поточного ремонту покрівель та будівель навчальних закладів. Окрім цього, 100 тис. грн. буде використано на капітальний ремонт системи теплопостачання Капитолівського НВК в ході виконання міні-проекту "Тепло дітям" за рахунок коштів, виділених на виконання комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки» для фінансування переможців обласного конкурсу міні-проектів територіальних громад "Разом в майбутнє".

Під час сесійного засідання депутати також внесли зміни до Програми соціального захисту населення Ізюмського району на 2016 рік та прийняли рішення про передачу коштів медичної субвенції по медичному обслуговуванню сільського населення в Ізюмській центральній міській лікарні та Комунальному закладі охорони здоров’я Центрі первинної медико-санітарної допомоги бюджету міста Ізюм на 2017 рік.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 342 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar