MENU

14:20
З 11 травня особисто проінспектую всі дороги державного значення в області. Ігор Райнін

Про це глава області заявив 28 квітня під час засідання колегії обласної державної адміністрації. На заході було розглянуто питання стану основних магістралей державного значення.

Ігор Райнін зазначив, що сьогодні Служба автомобільних доріг України, яка опікується цими об'єктами інфраструктури, зазнає певних труднощів в організаційному та управлінському плані.

«Ми в найближчі дні обов'язково озвучимо новому Міністру інфраструктури України всі питання, які стосуються Харківської області, і будемо вимагати гідного утримання тих доріг, які знаходяться на балансі САД України», - заявив Ігор Райнін.

Він зазначив, що Харківська область є прифронтовою територією, частина якої знаходиться в зоні проведення АТО, відповідно, навантаження на дороги, що ведуть у бік Донецької та Луганської областей, - підвищене.

«Будемо серйозно говорити про трасу Ізюм-Слов'янськ, Чугуїв-Ізюм. Зазначу, що виділених цього року коштів для ремонту дороги Чугуїв-Мілове вистачить тільки до Куп'янська. Потребує капітального ремонту траса Харків-Суми. Я хочу побачити інтерес до прифронтової області з боку керівництва САД. Ця проблема повинна вирішуватися на центральному рівні. З 11 травня я проінспектую всі дороги державного значення в області особисто», - зазначив Ігор Райнін.

За даними начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Євгена Зражевця, на сьогодні підготовлено до роботи 9 асфальтобетонних заводів, є необхідний запас дорожньо-будівельних матеріалів.

«Найближчим часом до повномасштабної роботи залучать до 45 дорожніх бригад, - повідомив Євген Зражевець. - Вже в повному обсязі ліквідована аварійна ямковість на окружній дорозі Харкова, закінчений ремонт автодороги Київ-Харків-Довжанський на Полтавському напрямку, розпочаті роботи в напрямку міста Суми».

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 377 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar