MENU

09:21
З нагоди Міжнародного дня сім’ї

Щорічно, 15 травня, відзначається Міжнародний день сім’ї, який було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. На території Ізюмського району функціонують 2 дитячі будинки сімейного типу – ДБСТ Рачила В.С. та Рачила С.М. (с. Бригадирівка), в якому виховується 8 дітей-вихованців, та ДБСТ Котляренко Н.М. (с. Сулигівка), в якому виховується 7 дітей-вихованців, а також прийомна сім’я Вашковець Т.Р. (с. Червоний Оскіл), в якій виховується 3 прийомні дитини.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня сім’ї відбулася зустріч голови райдержадміністрації Л.Шамрай з прийомними батьками та батьками-вихователями. В ході спілкування Любов Миколаївна поцікавилася успіхами дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомній сім’ї та дитячих будинках сімейного типу, проблемами, які виникають в цих сім’ях.

Голова райдержадміністрації наголосила, що будучи одним із основних інститутів суспільства, першою сходинкою соціалізації людини, сім’я розвивається та видозмінюється разом із навколишнім світом, по-своєму реагуючи на вимоги часу, відповідаючи на громадські потреби і сама формує їх. Як основний елемент суспільства сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, тим, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство.

Завдяки спонсорській допомозі ТОВ "Чарівний лан", ФГ Бєсєдіна, ТОВ АПК "Хлібопродукт" батькам вручено подарунки.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 373 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar