MENU

10:33
З НАРАДИ ДИРЕКТОРІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

Підсумки роботи за 2015 рік та прогнозовані показники розвитку освітньої галузі району у 2016 році обговорювали директори навчальних

закладів 26 січня в ході наради, яка проходила на базі відділу освіти РДА за участі голови районної державної адміністрації Любові Шамрай. Увагу також було приділено питанням про стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності на 2011-2015 роки, про організаційну роботу з питань участі у ЗНО-2016, наповнення сайтів навчальних закладів, виставки патріотичного плакату та результати проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів.

Голова райдержадміністрації у своєму виступі проінформувала учасників наради про стан фінансування освітніх установ району та про заходи, які планується здійснити з метою покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів. Зокрема, Любов Миколаївна зазначила, що у поточному році планується реконструювати Іванчуківську котельню, відкрити дошкільний підрозділ Левківського НВК на базі приміщення Крамарівської ЗОШ, відкрити додаткові групи в дошкільному підрозділі Червонооскільського НВК (у будівлі “червоної школи”).

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 449 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar