MENU

14:24
Запрошуємо на відкриття футбольного сезону чемпіонату Харківщини

14 травня стартував чемпіонат Харківської області з футболу серед аматорських команд. В цьому році, на відміну від двох останніх сезонів, було вирішено повернутись до старої «лігової» системи розіграшу чемпіонату. У вищій лізі дали згоду виступати 8 колективів, які розіграють нагороди у 3 колах.

В першу лігу було заявлено 16 команд, яких розподілено за територіальним принципом на 2 групи. Після двоколового турніру в 1/8 фіналу за системою play-off будуть визначатись чвертьфіналісти і т. д. (1 команда групи «А» зіграє з 8 командою групи «Б», 2 команда групи «А» з 7 командою групи «Б» і т.д.). На кожному етапі відбудеться по 2 матчі на своєму і чужому полі.

Відзначаємо, що в цьому році виконується 90 років проведення першого чемпіонату Харківської області з футболу. Тому, весь 2016 рік пройде під знаком цього ювілею!

До групи «А» потрапили команди : ФК «Олімпік» Ізюмський район, ФК «Дворічна», ФК «Крем’янець» Ізюм, «Металург» Куп’янськ, «Цементник» Балаклія, «Енергетик-Центренерго» Комсомольське, «Газовик» Ч. Донець, ФК «Вовчанськ».

До групи «Б» потрапили команди : «Статус» Кегичівка, «Лозова-Панютине», «Геліос-Академія» Харків, ФК «Краснокутськ», «Факел» Красноград, «Колос» Сахновщина, ФК «Первомайський», «Дружба» Харків.

Матч 1 туру ФК «Олімпік» провів на виїзді з командою «Газовик» Ч. Донець і поступився з рахунком 2 : 0, пропустивши гол вже в дебюті гри на 8 хвилині. Але через хвилину в наступній атаці, рахунок міг стати 1 : 1. Після прострільної передачі з лівого флангу Руслана Шаповалова повинен був забивати капітан «Олімпіка» Василь Забашта, але м’яч пройшов поруч зі стійкою воріт суперника.  Весь другий тайм наша команда провела в атаках на половині поля «Газовика», намагаючись вирівняти становище і зрівняти рахунок в матчі, але наштовхнулись на контратаку суперника, чим і скористались гравці «Газовика». На 69 хвилині матчу рахунок став 2 : 0, який і протримався до закінчення зустрічі.

21 травня на стадіоні «Локомотив» о 16.00 відбудеться матч відкриття футбольного сезону чемпіонату Харківської області, в якому зустрінуться команди ФК «Олімпік» Ізюмського району і ФК «Дворічна» з Дворічної.

Запрошуються всі любителі і шанувальники футболу Ізюмщини !

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 417 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar