MENU

09:42
ЖІНОЧІ ДОЛІ В ЧОЛОВІЧІЙ ЧАС

Тематичний вечір, приурочений до другої річниці початку АТО на Донбасі, відбувся 13 квітня в районному Будинку культури.

Тоді ніхто і гадки не мав, що те, що починалося як операція зі знищення терористів, що захопили зі зброєю в руках владні установи в кількох містах Східної України, вже влітку переросте в повномасштабну підступну війну з Росією.

Тисячі життів українців за цей час забрав військовий конфлікт, тисячі жінок втратили своїх синів, братів, коханих. Саме долі жінки під час війни було присвячено тематичну зустріч, підготовлену відділом культури і туризму РДА.

Зворушливі пісні, вірші, розповіді про жінок-матерів, учасників АТО, волонтерів на фоні відеокадрів та фотографій про буремні події на Донбасі не залишили байдужою жодну з жінок, присутніх у залі. На очах багатьох з них було помітно сльози.

В своєму виступі наприкінці зустрічі голова райдержадміністрації Любов Шамрай згадала 13 квітня 2014 року, коли Ізюмський район став плацдармом для українських військових. Вона висловила побажання миру, щоб у найближчому майбутньому ми не згадували початок АТО, а святкували перемогу.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 400 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar