MENU

16:38
Житлові субсидії в регіоні оформили понад 378 тисяч сімей

Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій Шпарага.

За даними на 18 березня, субсидіями користуються 378 тис. 200 сімей (з них 148 тисяч проживає в місті Харків, решта - мешканці районів області). В оперативному опрацюванні місцевих управлінь соціального захисту населення перебуває 386,5 тис. справ громадян, які звернулися за призначенням субсидій.

На даний момент, за інформацією Юрія Шпараги, Харківська область на 9% перевищила базовий показник, визначений Кабінетом Міністрів України (згідно з цим прогнозом, за оформленням субсидій в регіоні повинні були звернутися 346 тис. сімей).

«На сьогодні жодної копійки заборгованості по виплаті субсидій в області немає», - підкреслив директор Департаменту соцзахисту.

За його даними, за минулий рік сума, яка нарахована в погашення субсидії, становила 1 млрд 346 тис. грн. З початку 2016 року субсидії нараховані на 1 млрд 57 млн ​​900 тис. грн.

«Динаміка зростання звернень за нарахуванням субсидій, як бачимо, суттєва. При цьому відмовлено тільки 1% громадян - в основному, через покупки товарів на суму, яка перевищує 50 тис. грн», - зазначив Юрій Шпарага.

Він також назвав середній розмір субсидії, який в березні склав 1 тис. 420 грн, що майже втричі більше за минулорічний показник.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 431 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar